KAZEBEE HOUSE 2.0

REFINE-OVATION OF OUR EXISTING HOUSE

Sedentary life of architectural practice wore thin and we realized we needed to build again. After years of living in the house we began a refinement and renovation. The changes included a new rain screen made of cedar slats that we did not have the skills or finances to execute during the first build. The squat proportions of the front of the house haunted me so we built an entrance tower. The entrance tower changed the proportions from squat to triumphant and provided a new tree house like space off of the master bedroom. We updated the interior from vibrant colors of youth to subtle shades of maturity.

Kazebee House full front view night image
Kazebee House full front day
Kazebee House courtyard daytime image
Kazebee House courtyard night fire image
Kazebee House interior kitchen image
Kazebee House interior to courtyard night image